cazare predeal trei brazi

Wiki Article

cazare vila predeal
You are able to rest when enjoying backgammon or chess at the Villa Select. Predeal is a wonderful starting point for attention-grabbing excursions while in the mountains or in order to go skiing. For teams of a minimum of six people, excursions with a minibus might be organized at an additional charge. Close by chalets, the Peles Castle, Bran Castle or even the Black Church in Brasov are astounding cultural monuments properly-worthy of looking at.

Большой дом, для большой компании. Не далеко от Брашова, Синая и Брана. Есть развлечения - бильярд, пинпонг, дартс, бассейн. Очень понравилось, мы отдохнули.

Vila Onix este situata la 4km de centrul orasului intr-o zona linistita pe drumul Dn71 ce leaga Sinaia de Targoviste. Vila dispune de 5 dormitoare matrimoniale si o suita. Unitatea are o gradina amenajata de 1200 mp.

Ii asteptam cu mare drag pe turistii nostri sa se relaxeze si sa isi faca amintiri memorabil de frumoase la hotelul Bulevard Predeal! detalii CAZARE de la

* Rooms Remaining refers to the amount of rooms still left on Booking.com at the lowest level provided. Other rooms might be available on other sites.

Conditiile de zapada sunt excelente in Predeal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Am avut plăcerea de a sta la Vila Coca în Predeal pentru 9 nopți și a fost o experiență minunată. Am fost cazat cazare hotel carmen predeal într-o cameră dublă Overall economy, treatment a fost întotdeauna curată și confortabilă. Gazda a fost excepțională, oferind intimitatea de care aveam nevoie și asigurând in orice fel suport.

Generally pentru plățile “contactless” ce depășesc 100 de lei este obligatorie introducerea codului hotel teleferic predeal PIN

Unitatea noastra detine sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri echipata, dotata si utillata corespunzator pentru organizarea de seminarii, prezentari, cursuri educative, conferinte manastirea predeal cazare si congrese.

Rezervă o vacanță și vei avea parte de mic dejun și acces gratuit la SPA, cu piscină interioară, jacuzzi, saună uscată, saună umedă și sală de Conditioning.

Hotel and Restaurant No. hotel cabana vanatorilor predeal 107 in Predeal features a wonderful stick with spacious, clean up rooms in addition to a welcoming environment. The restaurant can be a spotlight, serving magnificent food and drink that can delight any palate.

Rezervă mai repede Filtrează rezultatele de căutare conform cerințelor tale și ți se vor afișa ofertele care corespund nevoilor tale.

Pensiunea Regina Petreceti o vacanta de neuitat la Predeal langa partia de schi Clabucet, intr-un loc care te duce cu gandul la cazare vila predeal atmosfera calduroasa si rustica a Alpilor austrieci.

Vizualizează perioadele disponibile și prețurile Camera tripla cu balcon cu vedere spre pădure pentru maxim 3 persoane

Report this wiki page